"I am so clever that sometimes I don't understand a single word of what I am saying." (Oscar Wilde)


blog / instagram / twitter
← old
i never exist
Sunday, 27 January 2013
Assamualaikum,heyy everyone.long time not update blog im so busy lah sampai takda masa nak update blog.2013?im not too happy this year.all people changed and left me *long sigh*

why you changed so much?you know what,you hurt me and you left me alone.i feel like i never exist in your eyes eventho me infront your eyes.my heart like urghh.only Allah knows what i feel.dulu mana aku pergi sekali kau ikut,selalu kau tanya now?you never ask me where i want to go,what i do?it's not weird act but i can't say it.

jyeah i know,you close with her now but please dont forget me.why you being like this?IHATEYOUMUCH but i can't say to you because i know you never care.im not strong enough.dulu kalau pergi mana-mana kau selalu bagitahu aku,tapi sejak aku naik kelas.KAU LUPA AKU !!! aku tahu aku tak diperlukan lagi tapi tolong hargai aku walaupun seminit.kau tak pernah nak hargai aku.tapi sikit tak kesah sebab kau masih bercakap dengan aku walaupun sepatah je.

kau fikir aku takda perasaan ke bila kawan baik aku buat aku macam ni?engkau tak pernah tahu kan,betapa sakitnya hati aku bila aku tgk gambar kau dengan dia dekat instagram.aku tahu kau nak pergi cameron highlands tapi kau tak pernah ckp yg kau bawa dia sekali.salah ke nak bagitahu aku?berat sangat ke mulut tu nak bagitahu aku?

sampai sekarang aku ingat dan aku takkan lupa sampai bila bila.cukup sekali aku buat baik dengan kau.what happen,im not to tell you the truth things until you know the truth things.and this for you



please dont find me again!!!!

youre nothing to me now
Saturday, 15 December 2012
Assamualaikum and i just wanna say hey guys.im back,almost 2 month im not post.i just wanna saya i miss my blog so much,ma friend on blogger.But now,idk where they're.Hope we meet again.
Heyy sayang,how are you?fine or not?I just want to say Iloveyousayang.Omg,im just say it but i know we never ever getting back again.And now you have girlfriend,the more pretty than me,i know she can take care of you.And know she maybe the one and the last for you.
Ummm,it okay darling i will be fine.If you happy,maybe i will happy too InsyaAllah.i swear i will never forget about you,about us.All our sweet moment.Im so sorry because i cant give you one more chance bacause i know it will be the same.In 1 week 3 day we face all problems,kan sayang?sorry for called you sayang but my mouth always say sayang to you.
I need to move on but it too hard.only Allah know it.sometimes i  yearn want to hear the word "sayang" out of your mouth but it only memories.i'm craving for you.every night i think of you but just forget it.you no need to know sayang.

takpa lah sayang,mungkin awak bukan untuk saya hanya Allah yg tahu mana yg terbaik untuk awak dan saya.saya tahu awakkan kembali kepada saya balik,mugkin kita hanya ditakdirkan untuk menjadi kawan.

Iloveyousomuch sayang no just hope you happy with you love :') 

layout by ellie. image from weheartit.